Welkom bij Kwalitaria Duurstede

Kwalitaria Duurstede is een moderne en professionele cafetaria met oog voor duurzaamheid en een schone omgeving. Vertrouwde kwaliteit zonder poespas en een gevarieerd assortiment. Kom kijken en proef onze wereldse producten; Wat dacht je van Griekse Gyros of Vlaamse patat of natuurlijk een vers afgebakken oerhollands broodje kaas en niet te vergeten onze specialiteit een wereldbol.

Geschiedenis

Het team tijdens de opening van KwalitariaDuurstede

Harrie en Anita de Bresser zijn al zestien jaar de vertrouwde gezichten in de zaak. ‘Kwalitaria Duurstede’ bestaat overigens al 23 jaar. De vorige eigenaar is ooit begonnen met een snackwagentje. Toen hij 23 jaar geleden deze ‘Kwalitaria Duurstede’ begon, noemden de mensen het nog steeds ‘t Wagentje’. “Dat is ook nu nog vaak het geval”, zegt Anita.

Nummer 9 in de Cafetaria Top 100 2015-2016

Cafetaria Top 100Daarmee zijn wij maar liefst 75 plaatsen op de ranglijst gestegen. Wij blijven ons ontwikkelen, vandaar dat deze klassering niet uit de lucht komt vallen. De overgang naar Kwalitaria heeft goed uitgepakt. Het huidige concept past bij de uitstraling, waarbij beleving bieden en gastgerichtheid om voorrang vechten.

Dat laatste zie je op verschillende punten terug.
Er wordt altijd een persoonlijk praatje gemaakt met gasten.
Het assortiment is verrassend gevarieerd en van vertrouwde kwaliteit, het gaat veel verder dan friet en snacks. De term ‘wereldse producten’ wordt waargemaakt, waarbij de broodjesafdeling het verse karakter helemaal onderstreept.

Verantwoord Frituren

Verantwoord frituren

Bij ons worden de frites en snacks gebakken in vloeibaar frituurvet in plaats van vast frituurvet. Want vloeibaar is beter!

Vloeibaar frituurvet is rijk aan goede onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen, en een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten.

Wij bakken niet alléén in vloeibaar frituurvet, maar houden zich ook aan de ’Spelregels Verantwoord Frituren’, spelregels die zorgen voor krokante en goudgele frites.

Wereldbroodjes

Wereldbroodjes

Wereldbroodjes is een broodconcept van Kwalitaria Duurstede.

Kom kijken en proef onze wereldse producten. Wat dacht je van onze specialiteit ’de Wereldbol’ of het broodje van de maand. Verder is er keuze uit het uitgebreide assortiment van luxe broodjes, belegde broodjes of salades.